MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Michael Schumacher Fan Tag'' :  September 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.FerrariDays of Denmark 2004   (Juni 2004)

D. 6 juni 2004 var Fiorano inviteret med til Ferraridays 2004 på Flyvestation Værløse. Vi var tre, der tog afsted dagen i forvejen for at være der i god tid og stille teltet op. Vi kom således om lørdagen sidst på eftermiddagen, og fik anvist teltpladsen. Der var på det tidspunkt allerede begyndt at komme Ferrari'er til, så motivationen for at stille teltet op var ikke overvældende. Vi fik dog kombineret Ferrari-sult og teltopsætning, og fik gjort klar til næste dags morgen, hvor vi så blot manglede at stille modellerne op. Vi blev længe ude på flyvepladsen, dels da teltet krævede lidt arbejde og tålmodighed, og så hjalp det da også lidt, at Enzo'en allerede var kommet. Vi fik set den vist frem René Rasmussen's søn, og inden længe havde Christian fundet sin Enzo i 1:5 frem, og så var der ellers foto-parade. Til stor glæde for Christian, var der på det tidspunkt større interesse for hans 1:5, end den rigtige, der stod ved siden af ...Vi overnattede på Hotel Scandic i Lyngby og tog søndag morgen tidligt afsted for at gøre det sidste klar til udstillingen. Vi var i god tid, og fik gjort alt klart til arrangementet åbnede. Vi måtte dog erkende, at vi havde overvurderet pladsen i teltet og på bordene, for der var mange modeller, som vi ikke fik plads til. Vi var spændte på fremmødet - dels til arrangementet, men selvfølgelig mest på, om der ville komme nogen forbi vores stand. Heldigvis var fremmødet meget overvældende. Lige fra start var interessen stor, og der var dagen igennem hele tiden mange besøgende i teltet. I løbet af dagen kom der flere klubmedlemmer til, og vi kunne derfor udskifte "telt-bemandingen", så alle kunne få set og oplevet lidt. Der var vel ca. 100 Ferrari'er forbi flyvepladsen, og modelprogrammet var helt godt repræsenteret. De fleste var danskejede, men der var Tifosi's med fra andre lande, bl.a. Sverige og Tyskland.

Det var i det hele taget en rigtig god dag, og der skal i den forbindelse lyde en særlig stor tak til Ulrik W. Rasmussen fra Damgaard Nielsen, der havde inviteret os med til arrangementet.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test