MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Ferrari Racing Days på Nürburgring'' :  September 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Generalforsamling   (November 2003)

Lørdag d. 15. november var det tid til årets generalforsamling, der gik hen og blev en Ferrari-oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Forventningerne var store, da vi kl. 12 mødte talstærkt op på Ærøvej 15-17 i Viborg ... nærmere betegnet hos Prestige Cars / Peter Larsen Kaffe. Lidt usædvanligt havde Kaj Bertelsen, nok bedre kendt som Kaffe Kaj, åbnet dørene for klubben, til et par timers foredrag og ikke mindst fremvisning. Kaj startede med at byde os velkommen, og den næste times tid fortalte han om firmaets vækst siden starten i 1902, men primært fra 1966, hvor Kaj som 22-årig trådte ind i firmaet. Siden da er firmaet ekspanderet ret kraftigt, og der er da også ryddet kraftigt ud blandt konkurrenterne fra små 200 til i dag kun 6-7 stykker. Sidste år kunne Peter Larsen Kaffe A/S således fejre 100-års jubilæum.Sideløbende med kaffe-foredraget fik vi også historien om Kajs voksende interesse for vores fælles lidenskab – nemlig Ferrari. Kaj’s første bil var en 308, som han købte for efterhånden mange år siden. Sidenhen er det som bekendt gået stærkt med at forøge samlingen, der i dag tæller ca. 15 Ferrarier. Efter foredraget fik vi en rundvisning i produktionshallerne, inden vi gik i kælderen for at se Kaj’s imponerende samling, der primært talte de mange Ferrarier, men også andre liebhaverbiler som Lamborghini 5000S Twin Turbo, Rolls Royce, Mercedes SL 500 V8, flere motorcykler, en Formel-1 bil (dog med Ferrari-motor) mm. Alle bilerne fik en historie/forklaring med på vejen, og det var utroligt spændende at høre. Ligeledes havde Kaj utrolig mange andre sjove ting i kælderen. Han samler også på gamle benzin-standere, og derudover var der en ”Ferrari-knallert” og alverdens Ferraribilleder og –merchandise. Efter rundvisningen gik vi ovenpå igen og fik kaffe og sodavand, og så gik snakken på Ferrari indtil besøget var forbi.

Derefter gik turen til Århus, hvor vi havde belejret Sandbakken Fælleshus i Højbjerg, hvor der blev der afholdt generalforsamling. Efter et par timer, hvor vi fik talt om klubbens fremtid, vedtægter mm., var det tid til julefrokosten. Vi havde bestilt Julemandens kæmpe julebuffet hos Kokken & Jomfruen, og det indeholdt alt det traditionelle julemad, og med to kuverter for meget, var der mad nok!! Derpå gik snakken, og for de fleste var der både nye og velkendte ansigter. Omkring kl. 02.00 blev lyset slukket, og det var tid til at vende hjem efter en yderst begivenhedsrig dag.


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test