MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Generalforsamling'' :  November 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Ferrari Racing Days på Nürburgring   (September 2004)

Lørdag morgen, den 4. september klokken meget tidligt, drog en lille delegation fra Club di Fiorano fra Harlev i en minibus, nok en gang gik turen sydover – denne gang til Ferrari Racing Days på Nürburgring i Tyskland.

Som sædvanlig var der god stemning, vi var 7 mand af sted, og med Schumacher F1-musik buldrende ud af anlægget i bilen, kunne vi så småt begynde at tænke på, hvad vi var på vej mod! Rygterne ville vide, at man forventede op mod 1.500 Ferrarier, samt en par Maseratier på Nürburgring, bl.a. skulle der være verdenspremiere på den nye Maserati MC12. Derudover var det også så godt som 100 % sikkert, at vi ville komme til at se Michael Schumacher - og det gjorde vi da også!Lørdag eftermiddag ved 16-tiden ankom vi til vores hotel i Kerpen-Sindorf, Michael Schumachers fødeby, hvor vi skulle overnatte, men vi skulle selvfølgelig også en tur over i M.S. Kart Center og race lidt på Go-kart. Her gik der et par timer, det var rigtig fedt - dels at køre på hans bane, men bare at være der! Ude på parkeringspladsen holdt en sort 360 Spider i Hamann-styling - Ret fed...

Søndag var så dagen! Dagen hvor vi virkelig skulle få en på opleveren med hensyn til Ferrari! Det var svært at forholde sig til det, som ventede forude, og egentlig er det nu, hvor vi er hjemme igen, endnu ikke gået op for os, at vi var der, at vi virkelig stod i sådan et Ferrari-mylder!

På vej mod Nürburgring, kl. 07.44 kom den første Ferrari susende forbi på motorvejen - en rigtig fed grå Ferrari 575 MM, en herlig start på en endnu bedre dag! Allerede ved indgangen til Nürburgring var der trafikkaos, hovedsageligt Ferrari trafikkaos!

Vi startede så med at gå ind på pladsen, og om til, hvor Ferrarierne skulle holde, vi var tidligt på den, og der var ikke kommet så mange endnu, vel kun 50-75 stykker! Men der kom hele tiden flere og flere til, mens vi bare gik rundt og savlede!

Det er en oplevelse, man aldrig vil turde drømme om, flere hundrede Ferrarier på samme sted og samme tid! Ellers blev der hele dagen kørt race på banen, både Challenge biler som F355'ere og 360'ere, men også privatejede Formel 1 biler fik mulighed for at blive luftet! Lidt før kl. 15 fløj en helikopter ind over pladsen, og vi vidste nu, hvad der skulle ske, og styrtede hen til banen for at se efter, og på græsset lige over for, hvor vi stod, landede helikopteren, og ud steg den 7-dobbelte Formel 1-verdensmester; Michael Schumacher! Schumi blev iklædt sin køredragt, så han kunne komme ud og lave lidt opvisning for alle sine fans, mens han skiftede, styrtede vi hele vejen om til tribunen, som allerede var godt fyldt op, men heldigvis fik vi plads, så vi kunne få nogle gode billeder! Efter Schumi's optræden gik vi igen tilbage til de store P-pladser bag pitten for at beundre de mange især røde, men også gule, sorte, blå, grå mv. Ferrarier – stort set hele farvespektret var repræsenteret! En tur langs garagerne afslørede blandt andet diverse Challenge-biler og andre specialbiler, bl.a. også en garage med 5 røde Enzo'er! Desværre var porten lukket, og man kunne kun se gennem et lille plastic vindue!

Dagen bød på masser af Ferrari, race, Schumacher, og ja, egentlig alt hvad man næsten kan ønske sig! Vi forsøgte at regne lidt på det, og der var nok omkring 7-800 Ferrarier, som dog er et stykke fra de 1500, man regnede med, men vi er bestemt ikke skuffede efter at have set omkring 10 Enzo'er, 3 288 GTO'er, en 250 GTO, en 250 Le Mans, en del F40'ere og F50'ere - og rigtig mange 360'ere, dem var der helt klart flest af, men ja, der var godt fremmøde af de mere "normale" modeller! Dagen på Nürburgring var nu ved at være ovre, en helt kanon dag, som ingen af os nogensinde glemmer - spørgsmålet er, om vi nogensinde kommer til at forstå, at vi virkelig var der??!

Nu er der så bare tilbage at vente til efteråret 2006, hvor Ferrari Racing Days forhåbentlig bliver en realitet igen!
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test