MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Michael Schumacher Fan Tag'' :  September 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Generalforsamling 2012 + 10 års jubilæum   (November 2012)

Lørdag d. 24. november 2012 afholdte vi vores 10. generalforsamling, og dermed også 10 års jubilæum for Club di Fiorano. Utroligt, at der er gået 10 år siden vi sad i sofaen hos Tom og fik kage og coca cola … vores samlinger er vokset en del, og mange er kommet til klubben siden.

Programmet i år var en tur i Racehall ved Århus for at køre go-cart. Vi kørte et såkaldt ”F1 style” med 10 min. opvarmning og så ellers 20 min. race. Da vi havde fået os viklet ud af vores cart, gik turen så til Diakonhøjskolen ved Århus. Inden det formelle, var der som sædvanlig Ferrari-snak, handel og fremvisning.Selve generalforsamlingen forløb i ro og mag, og derefter var det spisning. Vi plejer at få den traditionelle julemenu, men i år havde vi valgt at få en italiensk inspireret menu i anledning af 10 års jubilæum. Efter en veltilrettelagt middag, fik Jimmy ordet og fortalte om hans spændende tur til Ferrari Days på Silverstone og dagene op til, hvor Jimmy var ude ”på landet” i England og besøge et meget spændende Ferrari værksted. Det var utrolig spændende at høre om – og ikke mindst se billederne.

Tak for en god dag, og ikke mindst for 10 gode år


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test