MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Udstilling på Thisted Bibliotek'' :  September 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Mille Miglia / Maranello 2012   (Maj 2012)

18. til 21. maj 2012 var vi af sted på årets tur til den hellige by, Maranello. Det var en lidt kaotisk start med 5 timers forsinkelse, da vores pilot åbenbart var gået bort. En ny pilot skulle således ankomme fra Sardinien, så vi endte med at ankomme til Maranello ved midnatstid mod ca. 19.00 som ventet. Men vi kom godt derned, og dette til trods fik vi en god start på turen. Senere på turen oplevede vi tilmed et jordskælv, hvor hotellet rystede i 20 sekunder, men heller ikke dette kunne ødelægge vores tur til den fantastiske by.Det var en rigtig god tur, og vi fik set en masse. De fleste var ude at køre Ferrari også, og ellers gik tiden med at opleve Mille Miglia på tæt hold. Der var igen utrolig mange flotte biler, og lyden bliver man jo aldrig træt af ….


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test