MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (23)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Michael Schumacher Fan Tag'' :  September 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Grand Prix di Fiorano 2004   (Oktober 2004)

Så kom tiden, hvor vi kunne få presset Grand Prix di Fiorano ind i kalenderen, dog senere end man havde regnet med, men det gjorde skam ikke arrangementet mindre godt! Dagen startede i Ballerup, hvor vi skulle køre det omtalte Grand Prix di Fiorano. Det blev delt ind i 3 heats, og så en finale.Heat 1 var til de ”største” drenge, og de to kørere med bedste tider herfra gik videre til finalen.
Heat 2 var til de ”mellem store” drenge, og også herfra gik de to bedste videre.
Heat 3 var til de ”store” drenge, herfra gik de to bedste igen videre, de sidste to finalister!

I heat 1 satte Allan den bedste tid, men efter at have sat tiden, kom han i pit, han var blevet ”køresyg” – han må sørme have anstrengt sig meget for at kunne sætte den tid! Allan var forfulgt af Henning, som satte den næstbedste tid, så vi havde Allan og Henning videre fra heat 1.
Resultatet fra heat 1:

1. Allan
2. Henning
3. Niels
4. Kim S.
5. Jesper
6. Mikael

Kørerne til heat 2 overtog nu banen, her blev der også kæmpet og skubbet godt, og vi endte ud med, at faktisk kun én kører fra heat 2 ville gå videre. Jørn, som ellers havde heatets bedste omgangstid ønskede ikke at fortsætte på grund af baneforholdene. Jesper S. som havde næstbedst tid ville med glæde fortsætte til finalen. Da Jørn ikke ville deltage i finalen, blev pladsen givet videre til René, men han ønskede heller ikke at køre finale! Så kun Jesper S. gik videre her.
Resultatet fra heat 2:

1. Jørn
2. Jesper S.
3. René
4. Kim H.
5. Gunnar

Så skulle heat 3 køreres, her var jeg selv på banen, og jeg havde noget at kæmpe for, jeg skulle jo gerne kunne hive endnu en sejr hjem, så jeg gav den alt, hvad den kunne klare – og alt, hvad jeg kunne klare! Man sidder godt koncentreret i karten, og det grønne lys bliver tændt, ”AF STED, AF STED” er, hvad man når at tænke, mens man kan mærke en meget spændt følelse i maven, og vups, så er man pludselig igennem de første par sving. Man sidder med godt forkrampet fingre, og man får et mere og mere fast greb om rettet, og man får det efterhånden varmere og varmere! Og pludselig er de 15 minutter gået! Og heldigt nok, så satte jeg 2. hurtigste tid, lige efter Sven, som var bedst. Eftersom der kun var én kører videre fra heat 2, så fik Rune, som var 3. hurtigst i heat 3 den plads, og kunne så deltage i finalen!
Resultatet fra heat 3:
1. Sven
2. Kenneth
3. Rune
4. Bo Ø.
5. Morten

Finale heatet blev kørt lige efter 3. heat, og deltagerne var følgende:
Henning
Niels
Jesper S.
Sven
Kenneth
Rune

Finalen skulle nu køres. Endnu en gang var jeg selv på banen, og der blev gået til den, man fik endnu mere krampe i sine fingre, og fik endnu flere underlige følelser i maven! Og pludselig lå Rune og rodede rund foran mig, hvad i alverden var der galt her – det viste sig, at han havde fået en rigtig dårlig kart, og derfor havde været i pit, og skifte kart! Men efter et rigtig godt race, med en del kampe, især mellem Sven og mig – jeg kunne jo ikke følge med i, hvordan de andre kørte, men er sikker på, at der blev givet gas! Desværre var jeg ikke hurtig nok, til endnu en gang at kunne hive sejren hjem, jeg måtte vige min plads for Sven, som var godt et halvt sekund hurtigere end jeg selv – du må godt nok have presset karten til sit yderste! ;)

Resultatet fra finalen:
1. Sven
2. Kenneth
3. Jesper S.
4. Niels
5. Henning
6. Rune

Efter go-kart racet kørte vi ret hurtigt til Køge, hvor vi havde fået lov til at være hos Fiat forhandleren Max Due! Hos Max Due var det blevet stillet hele 4 røde Ferrarier til rådighed, Sven’s 348 TS, Tonny’s 512 BB, Bo Ø’s 328 GTS og en 360 Modena, ejet af en kunde hos Max Due! Vi var knap nok kommet inden før døren, før snakken gik løs, kiggeriet på de 4 1:1 modeller gik i gang, og handlen med de lidt mindre modeller startede! Der blev snakket og snakket, kigget og kigget og handlet og handlet!

Inden maden var der præmieoverrækkelse, og Sven fik sin 1. præmie, en chrome 360 Modena, med en indgravering i taget! Til os andre deltagende i finaleheatet var der en fed plakat! Der var indkaldt en kok, som lavede nogle italienske specialiteter - lige præcis, hvad det hed, og hvad det var, tja… det må vi lade kokken fortælle, og udtale næste gang vi ser ham, det var nogle meget fine ord han kunne! Men maden var god, det kunne vi næsten alle blive enige om – vi måtte dog lige en tur forbi Mc Donalds, men her nævnes ingen navne! Mens vi indtog vores mad, kunne vi samtidig sidde og nyde synet af de 4 røde fuldblods vogne!


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test