MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Michael Schumacher Fan Tag'' :  September 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Foredrag med Peter Nygaard 2011   (26. februar 2011)

Lørdag d. 26. februar 2011 havde vi (traditionen tro, fristes man til at sige) arrangeret formel 1 foredrag med Peter Nygaard på Diakonhøjskolen i Højbjerg ved Århus. Det var 3. år i træk, hvor Peter har været forbi og fortælle om sin store F1-viden. De foregående 2 år har Peter forudset hvem, der blev verdensmester, så det var et uundgåeligt spørgsmål igen i år, og det skal blive spændende at se, om han får hattrick på denne konto.

Vi startede med lidt forplejning i form af sandwich og øl/vand, og så var der ”billed-show” fra sidste års tur til Mille Miglia i Maranello. Som sædvanligt var der medbragt både udstillings- og salgsmodeller, og så gik snakken på Ferrari ….Peter’s foredrag tog udgangspunkt i Ferrari’s formel 1 periode fra 1980 – 1989, hvor Peter år for år fortalte om årenes resultater, samt de forskellige kørere, der prægede billedet. Det var utrolig interessant at høre og endnu engang må man bøje sig i støvet for Peter’s viden og hukommelse på området. Efter en kort pause på 5-10 minutter gik ”2. halveg” mere på spørgsmål og debat … og et politisk indspark fra Christian Madsen omkring miljø :o)

Tak til Peter får endnu en gang dag og tak til de medlemmer og gæster, der mødte op og var med til at gøre det til en rigtig god dag.


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test