MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Generalforsamling'' :  November 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Besøg hos Prestige Cars / Generalforsamling 2010   (27. november 2010)

Årets generalforsamling startede med et besøg hos Prestige Cars / Kaffe Kaj i Viborg. Det var vores 3. besøg hos Kaj, og det var igen en stor oplevelse. Kaj var som sædvanlig meget gæstfri, og vi startede ud med lidt historie om virksomhederne (Peter Larsen's kaffe og Prestige Cars) samt hans store passion Ferrari. Efter en kort intro gik vi i "kælderen" for at se herlighederne. Der var kommet en del udskiftninger på det seneste, bl.a. havde både California samt 458 fundet vej til Kaj's kælder. I tillæg til kælderen var vi forbi en afsides bygning i nabolaget, hvor der også var oplagret en række vidundere.

Efter rundvisning og fortælling var der kaffe og kage i kantinen, og vi fik overrakt "værtindegaven", som var en 1:18 Ferrari 458 Italia - præcis som den Kaj netop havde fået i 1:1. En dejlig formiddag og en stor tak til Kaj for velvilligheden!Efter besøget hos Kaj, gik turen til Århus, hvor vi traditionen tro havde lagt beslag på Diakonhøjskolen i Højbjerg. Der var fremvisning af modeller og en masse Ferrari-snak, inden vi gik til den mere alvorlige del, nemlig generalforsamlingen. Efter generalforsamlingen var det så tid til julefrokosten. Alt i alt en rigtig dejlig dag!
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test