MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Imola 2004 - Madsen & Ko'' :  April 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Grand Prix di Fiorano 2010   (Oktober 2010)

2. oktober 2010 afholdte vi årets GP di Fiorano. Denne gang i Odense Gokart Center. Vi var ikke så mange i år - 10 personer, og kun 8 af skulle køre gocart. Vi havde valgt et "Grand Prix", hvilket betød 2 tidskørsler af 10 omgange, hvorefter placeringer så var sat til selve løbet, som løber over 20 omgange. Altså 40 omgange i alt. Det var rigtig sjovt, selvom de mange omgange kunne mærkes i kroppen … ikke mindst dagen efter.Jimmy endte IGEN på 1. pladsen … endda lidt overlegent. 2. pladsen gik til Lars og 3. pladsen gik til Søren C. Løbets udvikling gjorde, at Jimmy forsvandt som dug for solen, og de næste mange pladser kom "som perler på en snor", så nogle mente, at Lars var blevet klubbens "Trulli Train".


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test