MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (23)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Michael Schumacher Fan Tag'' :  September 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Sport for Alle   (December 2002)

Den 28. december 2002 udstillede Fiorano en lille del af samlingen i Herning Messecenter ifm. DR's sportsshow "Sport for Alle 2002". Fiorano var blevet inviteret af Dansk Shell, som ønskede en udstilling af primært F1-modelbiler. Derudover havde vi nogle Challenge-modeller med, ligesom der naturligvis også var en hylde til Kongerækken. Fiorano havde fået ca. 1/3 af Shell's stand, der udover vores udstilling også bestod af Michael Schumacher's formel-1 bil fra 1998, Ferrari F1 SEGA drivers challenge samt en række Shell-produkter.Selvom den travle juletid medførte, at det forventede besøgstal på 25-30.000 mennesker langt fra blev opnået, var det en utrolig positiv oplevelse at være med, og klubben fik skabt nogle gode kontakter.

Efter udstillingen var Herning-teamet inviteret til showet om aftenen, der blev transmitteret direkte på DR TV. Det var en stor oplevelse, og klubben kom da også inddirekte på TV, idet de 5 1:18 Formel-modelbiler, der blev dystet om i PIT-konkurrencen, var leveret af PaceCar.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test