MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Sport for Alle'' :  December 2002
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Foredrag med Peter Nygaard 2010   (Februar 2010)

Lørdag, den 27. februar gentog vi successen med et foredrag af Peter Nygaard med fokus på F1 og Ferrari. Vi var samlet knap 50 medlemmer + gæster på Diakonhøjskolen i Århus, og vi havde en rigtig god eftermiddag med en masse F1 og Ferrari-snak. Det var lige forud for årets F1 sæson og Peter Nygaard var netop hjemkommet fra Barcelona, hvor der havde været testkørsler, så han havde de seneste nyheder med.Særligt sjovt var det at høre Peter's bud på, hvordan 2010 sæsonen vil løbe af staben med nye teams, Schumacher "hos fjenden" og nogle nye profiler, som havde vist rigtig god kørsel. Peter havde særligt et godt øje til Vettel, som han mente ville klare sig rigtig godt i 2010 sæsonen - det overraskede flere, men i skrivende stund, hvor sæsonen ikke er afsluttet endnu, er der vist ingen tvivl om, at Peter's vurdering har ramt plet.

Efter foredraget blev der serveret sandwich, og Peter havde en masse billeder, bøger og andet merchandise med. Så der blev handlet og der blev signeret bøger i stor stil.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test