MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Imola 2004 - Madsen & Ko'' :  April 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Generalforsamling 2009   (November 2009)

14. november 2010 afholdte vi den årlige generalforsamlinge kombineret med julefrokost. Vi startede dagen med et besøg hos Klaus i Viborg og fik set hans impornerede samling herunder klubbens nytilkomne og største modelbil - den flotte 1:1 Ferrari F1! Udover en masse Ferrarisnak og hygge fik vi os en let frokost bestående af sandwich og sodavand, og ca. 14.30 var der så afgang mod Århus/Højbjerg, hvor vi igen i år havde lagt beslag på Diakonhøjskolen.På Diakonhøjskolen var der sat modeller op til både fremvisning og salg. Vi fik også præsenteret 2010-kalenderen, som Kenneth B. havde fremstillet. Så afholdte vi den formelle del, nemlig generalforsamlingen, som forløb i ro og mag, og afslutningsvis var der så julefrokost med alle de traditionelle juleretter. En rigtig god dag, og tak til Klaus for at lægge hus til "opstarten".


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test