MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Generalforsamling'' :  November 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Præsentation af Ferrari 458 Italia i Maranello   (September 2009)

Onsdag d. 16. september drog 6 af klubbens medlemmer (samt et par af vores bedre halvdele) sydpå med kurs mod Maranello. Målet var at være med til den (for offentligheden) officielle indvielse af seneste skud på stammen; Ferrari 458 og derudover havde vi bestilt køreture i et par af de røde.Vi fløj fra Billund og var derfor hurtigt dernede. Vi landede i Bergamo, hvor vi havde lejet et par biler og kørte så den sidste strækning til Maranello. Vi indlogerede os på vores ”stam-hotel” Planet, hvor vi som sædvanligt kunne nyde udsigten over Ferrari-fabriksområdet. Om aftenen havde vi bestilt bord på Restaurant Montana, som vist også efterhånden må beregnes som vores stam-restaurant. Vi fik en dejlig 6 retters menu og havde ellers en rigtig hyggelig aften.

Torsdag var det så tid til besøg på Galleria Ferrari. Vi troppede tidligt op, så vi kunne være de første, der kom ind – og det var vi. Vi trak de første entré billetter, og vi var de første inde ved den nye 458’er. Indtil videre havde vi kun set billeder af denne, så det var sjovt at se den ’live’ og den blev fotograferet og anskuet fra alle tænkelige vinkler. Efter en rundtur i galleriet, stod den på tur i den øvrige del af byen, hvor vi fik shoppet og ajourført os med se seneste renoveringer hos Toni’s Garage. Og så var det ellers ved at være tid til vores køreture …

Hjemmefra havde vi bestilt køreture. Vi havde regnet med, at det skulle foregå i en F430, men til vores store glæde og overraskelse, havde de netop indkøbt en F430 Scuderia som supplement. Vi fik derfor hurtigt konverteret vores bestilte ture, og fik dermed glæden af noget mere race, 200 kg mindre og 20 HK mere. Vi fik ca. 20 min. hver bag rattet i dette ”monster”. Det var en helt fantastisk oplevelse, som vi samtidig fik filmet og med hjem på en DVD. Vi var vist alle noget ”høje” efter den oplevelse og enige om, at det var ikke sidste gang vi ville ud at køre hernede.

Resten af dagen blev brugt til at se lidt kørsel på Fiorano og så forsøgte vi at tømme is-butikken lidt udenfor Maranello by. Efter en god middag om aftenen var det godnat, da vi skulle tidligt oppe og af sted – og så var det ellers farvel og tak for endnu en stor oplevelse i Maranello!
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test