MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Imola 2003 - Madsen & Ko'' :  April 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Ferrari Racing Days 2008   (Oktober 2008)

I starten af oktober kom dagene, vi havde ventet på. Fredag, den 3. oktober kørte ”Ford- karavanen” mod Nürburgring. Bilerne var blevet stuvet med forventningsfulde medlemmer - klar til en weekend med masser af Ferrari. Efter en god tur med til tider friske hastigheder på der Autobahn ankom vi til Park Hotel i Kerpen sidst på eftermiddagen. Vi smuttede lige en tur forbi MSC´s KartCenter, når vi nu alligevel var i byen, fik os lidt mad og kiggede lidt i hans butik.Lørdag morgen er alle friske, og vi sætter næserne mod ”Ringen”. Da vi nærmer os banen, begynder der at dukke lidt Ferrari op. Vi får en god velkomst. Da vi checker ind, kommer der 3 stk. 430 Scuderia i hhv. rød, sort og grå. Så var vi i gang. I pit-området er der allerede kommet lidt biler og løbende kommer flere til. På pladsen er der kommet en del gadebiler (355, 360, 430, 612, 599). Det ser bare så godt ud på rad og række. I forhold til 2007 var der ikke så mange i ”konge” klassen; 2 stk. F40 og lidt Enzo var alt, hvad det kunne blive til.

Der var overalt sat telte op. Den tyske Enzo-club havde telt, Corse Clienti havde telt for de særligt udvalgte (desværre ikke CdF-medlemmer), ogda vi kommer til enden af pit-området, er der et telt til Oldtimer-klassen. De seneste år har der været lidt 275, 512 og Maserati. Men i år tog de godt nok r…. på os! Paradis var inde under teltdugen. Ja, man må bare nævne dem: 312 P, 412 P, 512 BB LM, 333 SP, 500 TR, 308 GTB, 365 GTB/4, 206 SP, 250 GTO og ...fanfare... vi troede ikke vore egne øjne: Der holdt verdens eneste ”Breadvan” - og så kører den race – for os! Det var svært at få armene ned. Detektivholdet bestående af Bo og Jimmy fik checket stel. nr. og den var god nok.. ch. nr. 2819GT stod foran os. Verdensklasse!

Efter at have savlet over de andre gamle og smukke biler i teltet, gik vi lidt rundt langs banen, hvor der samtidig blev kørt Challenge-race. Søren fik lidt ideér til nye dioramaer. F.eks. den blå, engelske 430 Scuderia med nr. pladen: V8 SCU. Vi så også den F430 Challenge, som Bruno Senna har kørt i. Der var også F1 ude at køre. Denne gang ikke så mange forskellige. Mest aflagte MSC- eller RB-modeller - men lyden kan man aldrig få nok af. I løbet af dagen var der kommet en del Ferrari til, og efter en lang dag var vi klar til at drage mod Kerpen igen. På hotellet dukkede Carsten R. og Erik med sønner op. Vi tog igen turen over i MSC KartCenter og fik lidt god mad, og hér dukkede Christian også op. Efter lidt til halsen, var vi klar til en god nattesøvn.

Tidligt søndag morgen drog vi igen de 100 km. mod banen. Det var tørt, men godt koldt i vejret. Nok engang blev de forskellige biler nærstuderet. Bl.a. et ”T. Hansen- afsnit”. En afdeling af udstillingsområdet, hvor de, der har ødelagt deres biler med spoilere og kit, fik lov at holde. Der kom flere biler til, og vi gik rundt og så lidt race.

I løbet af dagen skulle FXX-klassen ud at køre. Og der var noget at se på. 11 stk. FXX samlet på en gang. Det var stort. Flere af dem i den opgraderede Evo-version. Vi kunne se ned på dem fra toppen af pitbygningen ved start/mål - supergod udsigt. Klaus, Paw og Per var så heldige at komme helt ind i pitten og se dem. Men vi andre skulle bestemt ikke klage. Det var et flot syn.

Midt på eftermiddagen kom et nyt højdepunkt. Vi skulle finde en god plads til, når Michael Schumacher kom til banen. Vi kunne ikke være modsat start/mål (der var han i 2006) da en større ombygning var i gang. Vi valgte at placere os på slutningen af mål langsiden. Og det viste sig at være et klogt valg. Vi kunne følge med i det hele, fra han landede til han gav donut-opvisning i sin egen FXX #30 lige foran os.

Efter at have frosset en kende, men med masser af skønne Ferrari-indtryk, drog en flok glade CdF-medlemmer mod Danmark igen - alle en kæmpe oplevelse rigere – og vi glæder os allerede til 2009. Så alt i alt en super tur med højt humør og masser af Ferrari-snak.

Tak til de medlemmer, der var med, for en rigtig god tur – tak til Jimmy for tekst, og tak til Kenneth og Bo for billeder. Vi ses i 2009!


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test