MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Ferrari Days 2003 - Padborg Park'' :  Juni 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Racing 9000   (Oktober 2007)

Et af Danmarks nyeste og mest ambitiøse racerteams; Racing 9000, havde en dejlig lørdag i oktober 2007 inviteret Club di Fiorano indenfor dørene i det nordjyske.

Teamet er ejet af 4 nordjyske forretningsfolk med Ferrari i blodet, og det holder til i en tilsyneladende anonym erhvervsbygning i en forstad til Aalborg. Indenfor bliver det anderledes spændende, idet Ferrari-aktiviteterne indretningsmæssigt er kombineret med Morells daglige virksomhed som arkitekt – pragtfulde lokaler med mange spændende ting at se på.

Se mere om Racing 9000 hér

Den energiske teamchef, Michael Morell, bød ca. 20 klubmedlemmer velkommen med et spændende foredrag om teamets tilblivelse, aktiviteter og ikke mindst ambitioner.

Efter ca. 1 times Racing 9000- og Ferrari-snak var der fri adgang til at cirkulere rundt i lokalerne, hvor teamets 4 stk. 360 Challenge-racere var linet op, krydret med en lille håndfuld røde Ferrarier og en enkelt knaldgul Lamborghini Gallardo, der i dagens anledning fik lov at brøle en enkelt opstart (fed lyd, men sig det ikke til nogen ;-). Klubbens medlemmer fik lov at prøvesidde de 4 Challenge-racere – hvilken kamp for at komme ind og ud gennem racerbur, seler og stramme sæder – de fleste af klubbens medlemmer havde en kende problemer med at klare motorsportens krav om at komme ud af bilerne på 11 sekunder – man skal helst være lille og væver – og ikke af gennemsnitlig Club di Fiorano-størrelse :-)

I et lokale ved siden af Challenge-afdelingen findes nok en spændende Ferrari-afdeling. Her står en 8-10 Ferrarier, herunder en Testarossa, 2 Dinoer, et par 360´ere mv., opstaldet for vinteren – og naturligvis er der et par hylder med Ferrari-modelbiler.

Efter et par timer eller 3 i hyggeligt og spændende selskab blev det tid at takke af – og med lovning fra Morells side på, at hvor som helst og når som helst Club di Fiorano støder på Racing 9000, er vi velkomne til at kigge indenfor – og det vil vi gøre.

Tak til Michael Morell og Racing 9000 for en dejlig oplevelse.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test