MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Grand Prix di Fiorano 2004'' :  Oktober 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Ferrari Racing Days 2007   (September 2007)

Endnu engang havde de motorsports- og Ferrariglade tyskere arrangeret Ferrari Racing Days – denne gang på Hockenheimring i Baden-Württemberg et godt stykke nede i Tyskland – og naturligvis lader Club di Fiorano ikke sådan et arrangement passere uden at deltage.

Tidligt en fredag morgen sidst i september trillede en bus med 16 mand sydover, og efter en 13 timer lang tur landede bussen ved Hotel Alt Nürnberg i Mannheim, ganske få kilometer fra Hockenheimring. Efter en god gang italiensk aftensmad med hvad dertil hører, blæste alle mand omkuld i fornuftig tid – klar til en ordentlig omgang Ferrari de næste 2 dage.Lørdag morgen kørte vi i høj solskin de få km. fra hotellet til Hockenheimring, hvor de første Ferrarier allerede var på banen. Dagsprogrammet bestod af forskellige afdelinger af Ferrari Challenge Europa, Shell Ferrari Historic Challenge, Ferrari F1 Clienti og ikke mindst – med dansk deltagelse; Ferrari Scandinavian Challenge. Dagen bød på mange gode oplevelser og indtryk med et stort udvalg af Ferrarier – lige fra de smukke, gamle racere fra 1960´erne, 70´erne og 80´erne som 512 BB LM, 250 GT SWB, 250 Testa Rossa, Pierre Dumay og Gustave Gosselins 250 Le Mans (2. plads ved Le Mans i 1965 – den bød en interesseret køber efter sigende 9 mio. USD på, men tilbudet var uden interesse for ejeren!), 250 GTE, 712 CanAm, 312 P, 308 GTB Rally – til de mere ”almindelige” Ferrarier som Testarossa, 348, F355, 360 Modena og Spider, F430, 599 GTB og en pæn del Enzo´er fra Enzo Club Deutschland, der også lige havde sneget en FXX med ind.

Hockenheimring er en ganske tilskuervenlig bane, og der var åbent for publikumadgang stort set overalt – pitten incl. (med visse restriktioner), så vi kom vidt omkring.

Eneste ankepunkt ved arrangementet var nok, at der ikke var mulighed for at købe en eneste modelbil noget sted – surt!

Efter en 8-9 timers intens ”Ferrari-indtagelse” gik turen tilbage til hotellet, hvor vi lige kunne friske os op inden aftensmaden skulle indtages hos Ristorante Trattoria Modena i Brühl (www.iltrullo.de) – igen tæt på både hotel og racerbane.

Her ventede en oplevelse af de helt store, for bag den ydmyge facade huserer italienskfødte Nino, som er verdensmester i køkkenet. Det flot pyntede bord var dækket op til det helt store – incl. en omgang Ferrari modelbiler, og på væggene i de bagvedliggende lokaler hænger en del Ferrari-memorabilia og billeder af Nino med forskellige Ferrari-berømtheder. Menuen var fantastisk; den ene ret efter den anden kom væltende i en lind strøm, og alt smagte bragende godt. De flydende væsker skortede det heller ikke på, og i takt med at de tomme flasker blev fjernet, steg humøret. Da vi nåede desserten, kom Nino valsende med aftenens clou; en vildt flot hjemmelavet og MEGET stor kage, specialdesignet med Club di Fioranos logo, Ferrari-logo, Ferrari-fotos mm.

Kagen skulle naturligvis fortæres, og hvem fik Nino til at hjælpe med at skære for? Ingen ringere end selveste Toni fra Maranello, Tonis søn Davide, Stefano Livio (Ferrari Challenge verdensmester fra 2000) samt ”Signore WarmUp” fra Maranello!!! VERDENSKLASSE – intet mindre!

Efter en begivenhedsrig aften og med tomme lommer efter køb af diverse Ferrari-tøj, -fodbolde, Formel 1-dæk mv. (Nino har ALT – og har han det ikke, skaffer han det :-) gik turen igen retur til Hotel Alt Nürnberg. Ikke alle var dog klare til at gå i seng, så Mannheims natteliv skulle jo også lige tjekkes af nogle af os...

Søndag morgen var der igen afgang til Hockenheimring, hvor Ferrari-indtrykkene blev opdateret og fornyet. Vi havde håbet at få den nye 430 Scuderia at se, men desværre var den placeret i et VIP-lokale, hvor Club di Fiorano – trods den høje status i Ferrari-kredse - desværre ikke var indbudt, så vi måtte nøjes med at se taget af bilen ;-)

Sidst på søndagen – mætte af indtryk – trillede vi igen nordpå til lille Danmark efter nok en oplevelsesrig tur med Madsen & Ko.

Tak til Nino, Sven, Henning og Bo for billeder.

Dank zu unserem Freund Nino für einen schönen Abend und für die Bilder.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test