MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Ferrari Days 2003 - Padborg Park'' :  Juni 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Grand Prix di Fiorano 2007   (September 2007)

Igen i år blev der arrangeret Grand Prix di Fiorano - denne gang med Jimmy som primus motor for arrangementet, der afholdtes på Roskilde Racing Center.Vel tilrettelagt med introduktion af selveste René Rasmussen, tidligere vinder i Ferrari Challenge og nu DTC-kører. Rene havde i dagens anledning medtaget sin røde Ferrari F430, en ud af hans samling på hele fem stk. Ferrarier. Han er også ejer af en ud af kun tre Ferrari Enzo i Danmark. Rene berettede om sin racerkarriere, hvor der også kunne stilles spørgsmål, og vi lyttede alle intenst i to timer.

Derefter var det så tid til at få afgjort, hvem af de fremmødte klubmedlemmer, som var hurtigste racerkører på en gocartbane. Der blev som sædvanligt gået til stålet - og den, der kunne præstere den hurtigste baneomgang over to heats, var vinderen.

Efter granskningen af resultatudskriftet blev det afgjort, hvem der var dagens mand i skysovs. Vinderen blev hyldet og foreviget på foto og begavet med en Ferrari Testarossa i 1:18 fra Hot Wheels samt ikke mindst en køretur i Rene’s F430’er.

Vinderen blev (igen i år!) Jimmy, skarpt forfulgt af debutanten Søren C. og med Henrik på 3.pladsen. Som et lille kuriosum kan vi tilføje, at Jimmys bedste omgangstid var næsten 4 sekunder langsommere end René Rasmussens. Godt han ikke officielt var med :-).

Efter at alle var blevet foreviget på et gruppefoto opstillet ved Rene’s F430’er, tog vi turen ind til Roskilde for at besøge en Italiensk restaurant. Efter en veloverstået dinner, gik turen videre til hjem til Søren hvor hans altid gæstfrie kone Vivi tog imod os med kaffe, sodavand, øl, kage, chips og andet godt til gane og mave.

Endnu en dejlig og oplevelsesrig dag med klubben.

Skrevet af Tex.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test