MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''FerrariDays of Denmark 2004'' :  Juni 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Ferrari Racing Days 2006   (September 2006)

2. september tidligt om morgenen kørte en bus klædt i rødt mod Tyskland fra Århus med stop ved Kolding station, hvor øboerne blev samlet op. Man kunne godt mærke på folk, det var tidligt om morgenen (undtagen chauffør og codriver, som var meget friske). Allerede på starten af turen i det nordtyske fik vi en forsmag på lidt italiensk, da der i det modsatte spor kom en 10-12 Lamborghinier. Så var vi ligesom i gang. Der blev snakket om, hvad folk så frem til. At se FXX blive fyret af, se Schumi, at se rødt, kort sagt; alle 26 var klar til en sjov tur.Lørdag sidst på eftermiddagen lander vi i Kerpen-Sindorf efter en lille ”sightseeing” i de små gader…. Vi får fundet vores værelser og gør klar til at komme hen til Schumacher´s gocart center. Da vi ankommer, skal alle lige en tur i hans souvenir butik som har alt, der står Ferrari eller Schumacher på (cykelhjelm, sokker, barbergrej og meget mere). Enkelte får købt lidt, inden de lukker. Derefter bliver der spist en god gang mad på den italienske restaurant, som ligger ovenpå gocartcenteret. Derefter kører vi en gang udendørs gocart. Rigtig godt og sjovt løb som Anders (der kom med på wildcard) vinder. Enkelte vil køre indendørs bagefter hvor Anders igen vinder. Turen går tilbage til gasthaus, hvor vi er nogen der får en enkelt øl i baren.

Søndag kl.7.30 sker det vi har ventet på. Bussen kører mod Nürburgring. Alle er klar og i stemning til at se masser af lækker italiensk fuldblod = Ferrari. På turen imod ringen møder (og hører) vi bla. en lækker grå F430. Da vi ankommer til ”ringen”, begynder der at komme en masse biler. Mange 360 og F430´ere. Der er Testarossa, Enzo, den nye 599 GTB og meget mere.

Da vi kommer op på selve pladsen er der ikke kommet så mange endnu, men der kommer hele tiden nye til. Ved nogen af de store opsatte telte holder der 3 stk. F40 på række. Der holder FXX og 599 GTB i grå, gul, rød. Rigtigt dejligt syn. Der bliver taget billeder og gået rundt og set på de flotte biler. Samtidig med alt det der er på pladsen, sker der også noget på banen. Der er bla. Ferrari Challenge, FXX der kører og de privatejede F1 er også ude at køre. Vi var mange, der stod ved hegnet, da de blev fyret af. Der var bla F1 biler fra 1992, 2002, 2003 og enkelte fra 50´erne og 70´erne. Det var et dejligt syn, både at høre og se.

Midt på dagen var pladsen ved at være fyldt. De holdt i rækker, der var model opdelt. En række til 360, en til spider, Dino, 430 osv osv…For dem der ikke var med sidste gang, var det en kæmpe oplevelse. Der er simpelthen noget for enhver smag både med hensyn til farve og model (hvid F430, sort Enzo, gul 599).

Da klokken nærmer sig 15 begynder folk at gå imod pitområde/tribuner. Kl. 15 lander Michael Schumacher i helikopter ved start/mål. Han går imod garagerne omgivet af masser af Ferrari folk og presse. Da han er blvet iklædt sin køredragt deltager han i et lille FXX-løb i sin egen sorte udgave. Da det løb er færdigt, har hans team kørt 3 biler frem til ham, som han kan give lidt opvisning i. Først nogle runder og lidt dækrøg i en rød 599 GTB Fiorano. Da den er blevet varm skifter han over til sin egen FXX, som også får pedalen helt i bund. Den er dog ikke så nem at lave ringe med. Som sidste bil, han skal køre, står hans F1. Den bliver fyret af, han laver nogen starter, og der bliver brugt et sæt dæk, der sætter sine spor på asfalten.

Efter en rigtig god dag på ”ringen” startes bussen op. Der bliver bliver lige gjort et kort stop i en lille butik, hvor der bliver købt et par model biler. På turen hjem ser vi desværre, at der var en, der ikke kunne holde sin 360 på vejen og har smadret den helt.

Alt i alt må turen betragtes som en succes. Vejret var efterårsagtigt, men OK. Der var masser af biler. Humøret var højt. Der blev snakket en masse Ferrari. Folk fik div. med hjem (modelbiler, souvenirs, brugte dæk) og ikke at forglemm: En masse gode billeder.

Vi er helt sikkert nogle, der allerede glæder sig til næste gang bussen drager imod Nürburgring.

Tak til alle for en god tur - og tak til Jimmy for tekst og til Kenneth B, Kenneth S, Henning, Rasmus, Dan og Bo for billeder!


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test