MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Michael Schumacher Fan Tag'' :  September 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Ferrari Days of Denmark 2006   (Maj 2006)

Atter i år blev klubben inviteret til at deltage i Ferrari Days Århus, og atter i år betød invitationen - til at opstille et udpluk af vores modeller til skue - uventede udgifter, arbejde samt en stor del glæde.Efter erfaringen sidste år, hvor få gjorde en masse for de mange, var der i år mange medlemmer, der hjalp til med at repæsentere klubben i de to dage. Det medførte selvfølgelig gensyn med gamle - og nye - bekendte med udveksling af gamle og nye historier. Udover modelsamlingen i klubbens telt, var vi også denne gang repræsenteret i "legetøjsafdelingen." Samtlige klubbens 1/1 biler var til stede, så undertegnede blev til sidst nødt til at takke nej til alle tilbudene om gratis ture i klubbiler banen rundt. Der er jo også grænser for, hvor lang tid man gider spendere i en Ferrari...har jeg hørt.

Der var en del negative røster fremme om arrangementet, og hvis man her tænker på prisen for indgangsbilletten, prisen for at få en tur i en Ferrari - to omgange, hvor man kun når andet gear - eller den fantastiske ide med at lade en helikopter forsøge at spolere hele arrangementet, forstår jeg godt disse røster. Når man dog som medlem/medhjælp af klubben kom gratis ind, fik gratis mad grundet præsidentens gode kontakter og kom hjem med 6 nye modeller, så dukker jeg også op næste år. Så håber jeg samtidig at lokal TV også dukker op igen, og denne gang bringer optagelsen af Sørens 15 minutters foredrag om Enzo´ens fortræffeligheder.


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test