MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Imola 2004 - Madsen & Ko'' :  April 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Grand Prix di Fiorano 2005   (September 2005)

Lørdag den 3. september 2005 var dagen, hvor klubbens medlemmer skulle mødes i "ædel " kappestrid ud i gokart - Grand Prix di Fiorano 2005. Bestyrelsen havde lagt arrangementet på Vojens Kart-Center - og vi skulle så til Henning i Christiansfeld bagefter.

Det var en dejlig indian sommermorgen, og da man vågnede, kunne man ligefrem mærke, at det ville blive en god klubdag. Vejrudsigten sagde solskin og op til 22 graders varme og med morgentrætte, men glade øjne, tog folk af sted fra hele Danmark mod Vojens. Der afgik biler fra Viborg, Randers, Århus, Søndersø, København, Christiansfeld m. m.

Kjøwenhavnerne skulle mødes til morgenbord hos Søren og Vivi i Ishøj kl. 8.30, og som altid på de kanter, manglede der ikke noget. Da vi var godt mætte, og også havde fået en lille én til halsen, kørte vi mod Slagelse i Sørens nyindkøbte Ford Fiesta-Ferrari ST med flot hvid midterstribe. Speederfoden var tung, og inden længe var vi i Slagelse, hvor vi samlede Jimmy op. Havde vi vidst, at han ville blive den senere vinder af vores Grand Prix, var vi helt sikkert kørt forbi uden at vinke!Ankomst til gokart-banen i god tid før 12.30. Rune og hans far var ankommet og havde sonderet terrænet. Solen stod nu "højt på himlen", og der var mulighed for at få røde pander i løbet af eftermiddagen. Præsident Bo m.fl. ankom i den store Mondeo, som i dagens anledning var fyldt op med nye klubtrøjer og klub-års-modelbiler. Efter at alle havde fået hvad de havde bestilt, så vi lidt på de professionelle klubkørere og mente nok, at vi kunne gøre det lige så godt, hvis vi ellers sad i deres hurtige karts.

Det blev vores tur til at komme på banen, og alle undtagen Michael B. var mødt frem. Michael havde vrøvl med bilen og nåede slet ikke til Sønderjylland den dag! Det gav nogle flere ture til Dan og andre. Alexander havde taget sin far med, og han deltog også i racet. Omklædning, valg af varm og svedig styrthjelm, på med MS-bankrøver hue, som nogen har fra turene til Nürburgring og omegn. Derefter forklaring om, hvad vi må og især hvad vi ikke må, heatinddeling og så var Grand Prixet i gang. Der blev ikke givet ved dørene (mest fordi der ikke var nogen døre), dækbarriererne blev flyttet en del rundt, curbs´ene blev flittigt anvendt, der var udskridninger og afkørsler - og jo, der var mange spændende heats.

Efter at alle havde været ude og køre 4 gange, blev der gjort klar til den store finale. Deltagerne var Kenneth, Rune, Sven, Jimmy, Dan og Jesper S.! Starten gik, og Jimmy tog teten med det samme. Jeg startede på femtepladsen, strøg hurtigt op på andenpladsen, følte mig som verdensmester, skred rundt i næste sving - og lå nu på sidstepladsen, langt efter de andre. Jimmy holdt teten, selv om han havde de unge hurtige fyre, Kenneth og Rune på de næste pladser. Dan, som havde sig selv som favorit, og Jesper S. kæmpede alt hvad de kunne, men placeringerne holdt til mål. Jimmy vandt foran Kenneth og Rune.

Resultatlisten kom til at se således ud:

1. Jimmy: -6 point og bedste tid på 0.42.105
2. Kenneth: -5 point og bedste tid på 0.43.202
3. Rune: -4 point og bedste tid på 0.42.792
4. Michael B. (in absentia): -3 point og bedste tid på 0.44.642
5. Bo: -2 point og bedste tid på 0.44.043
6. Sven: -1 point - ingen registreret tid
7. Søren: 13 point og bedste tid på 0.43.588
8. Dan: 15 point og bedste tid på 0.45.168
9. Morten: 16 point og bedste tid på 0.43.681
10. Lars: 16 point og bedste tid på 0.44.333
11. Kim: 16 point og bedste tid på 0.44.446
12. Henning: 16 point og bedste tid på 0.45.831
13. Jesper S.: 17 point og bedste tid på 0.43.468
14. Jørn (Alexanders far): 18 point og bedste tid på 0.44.072
15. Kim S.: 19 point og bedste tid på 0.44.155
16. Alexander: 19 point og bedste tid på 0.47.325

Herefter var der sejrsceremoni og champagne-sprøjt. Præsident Bo overrakte førstepræmien - en alu-model 550 Maranello GP di Fiorano, og der var klapsalver fra det fremmødte publikum.

Herefter var der afslapning, køb af sodavand og soldyrkning, indtil vi skulle videre i dagens arrangement.

Kortegekørsel til Christiansfeld, hvor Henning og Gitte bor, og de havde stillet deres hus og have til rådighed. Jeg tror, de har byens både længste og flotteste have. Jeg ved ikke hvem af dem, der er havearkitekt, men der er orden på tingene.

Maden kom fra Maugstrup Kirkekro og bestod af tunmousse, tarteletter, mørbradbøf, frikadeller samt brieost og frugtsalat. Drikkevarerne bestod som sædvanlig mest af øl og cola - vi er jo kulturelle mennesker! Det var nogle sultne drenge, der satte sig til bords. Gitte havde travlt, mens vi andre havde den sædvanlige Ferrari-snak, bytten-køben modelbiler og strækken ben i haven. Vi havde det rigtig hyggeligt, - ja det var lige før Alexanders far blev overtalt til at blive medlem af klubben.

Når man har det godt, så går tiden hurtigt og det var ved at være tid til at retire. Mætte, glade og halvtrætte satte vi os i bilerne og begyndte den lange hjemtur, der som sædvanlig var noget længere end udturen! Søren sad igen ved rattet og var vågen (tror jeg nok). Jeg sad ved siden af og halvsov, og der var også stille på bagsædet. Jimmy blev sat af i Slagelse, og Fiesta-Ferrarien kørte os videre til hovedstaden. Jeg går ud fra, at jyderne og fynboen også fandt planmæssigt hjem.

Tak til alle for en rigtig Club di Fiorano dag!

Sven Jørgensen
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test