MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Ferrari Racing Days på Nürburgring'' :  September 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Ferrari Days of Denmark 2005   (Juni 2005)

Peter Rygaard, der er arrangør af Ferrari Days i Danmark tog tidligere i år kontakt til klubben for at høre, om vi havde lyst at deltage i årets arrangement – som rent faktisk bestod af 2 dele: en weekend i maj i København – og en i Århus i juni. Desværre var det ikke muligt at ”stille hold” til det københavnske arrangement, men med nød og næppe fik vi stablet et deltagerteam på benene til den århusianske del.25. og 26. juni havde vi således ca. 100 modeller udstillet i et til formålet lejet telt (Peter Rygaard havde vist glemt, at han tidligere havde lovet at stille telt til rådighed). Vejret var med arrangørerne som kontrast til københavner-arrangementet, som næsten regnede væk – dog var blæsten på havnen lige livlig nok, men vi havde et par gode ”bolværksmatroser” i Henning og Bo, som hang i bardunerne en times tid ad gangen – så uanset hvor meget vinden forsøgte at ændre teltets placering, blev det nogenlunde, hvor det skulle.

Vores udstilling var pænt besøgt over weekenden, hvor flere tusinde jyder fandt vej til havnen i Århus, og adskillige af dem var inde og runde klubteltet, som for første gang var prydet af vore nye iøjnefaldende bannere. På trods af det pæne besøgstal og mange rosende og ord beundrende blikke fra store og små, gav det desværre ingen nye medlemmer denne gang.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test