MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Ferrari Days 2003 - Padborg Park'' :  Juni 2003
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Besøg hos Damgaard Nielsen   (Marts 2005)

Lørdag den 12. marts 2005 var dagen, hvor den store Sjællandstur løb af stablen. Her var der besøg hos 3 af klubbens medlemmer samt ”trækplasteret”; et længe ventet besøg hos Damgaard Nielsen Automobiler i Allerød lidt nord for København. Forventningerne til dagen var høje, og vi fik til fulde, hvad vi kom efter!1. besøg var hos Henrik Ø. i Virum. Henrik er indehaver af en pæn samling Ferrari-modelbiler, og er endvidere den lykkelige ejer af en rød 1:1 Ferrari Dino 308 GT4 fra 1977, som han for tiden er i gang med at klargøre til et møde med de danske bilsynsmyndigheder - med henblik på at bruge adskillige års opsparing på at købe 2 hvide blikplader med 2 bogstaver og 5 tal! En dejlig og dyr fornøjelse – og vi fik naturligvis også musikken at høre, da de 8 cylindre og den 3,2 liter store motor spillede op i garagen.

Hen imod kl. 14 gik turen videre nordpå til den flotte sorte arkitekttegnede bygning, hvor Damgaard Nielsen Automobiler har til huse. Vi parkerede hverdagsbilerne ved indgangen, og øjnene faldt naturligvis omgående de smukke modeller inde i de indbydende lokaler! Efter den kedelige vinterperiode, hvor chancen for at se en Ferrari på gaden er ekstremt lille, var det dejligt endelig at kunne nyde synet af en rigtig bil igen!

Der var store forventninger til besøget - og det var tydeligt, at det de fleste glædede sig mest til, var at se den nye F430! Første kig på F430´eren, og alle forventningerne var indfriet - F430 er en ÆGTE Ferrari! Det må ganske enkelt være drømmebilen, hvis ikke man da ikke lige har penge nok til en Enzo!

Men der var selvfølgelig meget mere at kigge på. Efter en præsentation af Damgaard Nielsen Automobiler og dermed i vid udstrækning også Ferraris Danmarkshistorie, leveret af salgschef Ulrik W. Rasmussen, fik vi endelig lov til at kigge på alle de smukke biler. I selve udstillingen stod 2 stk. 360 Spider i hhv. rød og gul, 2 stk. F355 Berlinetta, 575 M Maranello, 550 Barchetta, den i Danmark ”verdensberømte” fabriksnye Testarossa årgang 1991, 348 Spider samt en blå Mondial T.

Derudover stod der også en enkelt Hummer, og et par Maserati´er - og de ser ikke værst ud i det fine selskab. Men dette var kun begyndelsen. Vi fik lov til at gå ind på værkstedet og snuse lidt rundt, og her brugte vi nok en ret stor del af tiden! Det er også ganske forståeligt, når der udover F430´eren stod en dansk indregistreret 612 Scaglietti, en gul Enzo - plus en 360´er og en Dino 246 GT hævet op under loftet. Ulrik var også så flink at starte F430´eren, og den lyder helt som ventet - fantastisk!

Vi fik også lov at se ”Aladdins Hule”; kælderen med de mange overvintrende Ferrarier. Her var tætpakket med biler. Alle pakket ind i fine røde dækkener, men på trods af tildækningen var det for kendere rimeligt tydeligt at se, hvad der gemte sig under. En del af dækkenerne blev nænsomt trukket af og afslørede bl.a. en rød F50, en 250 GT Boano fra 1956, 512 BB og meget andet guf. Og der var faktisk også nok en F430 mere…

2 F430´ere, en F50, en Enzo plus det løse – mere skal der såmænd ikke til for at skabe en kanon oplevelse. Der blev også tid til at gøre lidt indkøb hos Damgaard Nielsen – Ulrik gav os et super endagstilbud; 10% rabat på alle 1:1-modeller på lager, men desværre rakte de medbragte Dankort-faciliteter ikke til indkøb i den ende af skalaen, så vi stillede os tilfredse med at købe stort ind i den mere overkommelige ende af de lagerførte varer som modelbiler, årbøger m.v. De fleste af os har nok en drøm om, at næste besøg hos DNA gerne må være med den helt store pung i baglommen ;-)

Efter besøget hos DNA gik turen til Søren i Ishøj, hvor der ud over synet af Sørens Ferrarier også var dækket op med det helt store sandwichbord og kolde drikke. Skønt endelig at få stillet sult og tørst – et fantastisk initiativ taget af Sørens kone og datter. Vi sluttede en rigtig god dag med nok et besøg, nemlig hos Kim i Tåstrup. Kim er i den heldige situation, at han helt selv kan disponere over indretningen af den rummelige 2-vær. lejlighed – så stuen er naturligvis domineret af rigtig mange skabe med et rigt udvalg af det, vi alle sætter i højsædet; Ferrari modelbiler! Stor tak til Damgaard Nielsen Automobiler og Ulrik W. Rasmussen samt naturligvis også til Henrik Ø., Søren og Kim, der alle var med til at skabe en rigtig god, lang og oplevelsesrig dag for Club di Fioranos medlemmer.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test