MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''FerrariDays of Denmark 2004'' :  Juni 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Fars Dag i Club di Fiorano 2010   (Juni 2010)

For 2. år i træk afholdte vi "Fars fede Ferrari dag" og arrangement løb i år af staben på Sjælland med Henrik Ø. Som drivkraft på arrangementet. Vi mødtes kl. 10.00 på Holbæk Havn i et forrygende vejr, og der var samlet en hel del 1:1'ere, som blev vist frem. "Marselisborg beskæftigelse" var vært for et flot morgenbord, og direktøren holdte en kort tale "Fra drøm til virkelighed", hvorefter der var mulighed for at være med i lodtrækning om køretur i Ferrari.

Ca. 11.30 kørte alle Ferrarierne i samlet kortege mod Jyllinge, hvor der var byfest. Kortegen ankom til festpladsen med politieskorte, og bilerne blev "linet op" til fremvisning.Efter Jyllinge til turen til Samlerbørsen i Rødovre, hvor Hans og Dorte havde åbnet dørene med en masse gode tilbud. Der blev tændt op i grillen, og vi fik en god frokost mens snakken gik! Sidst på eftermiddagen kørte vi så til Stenløse til Jaza Handelsfirma, hvor Erik B. havde stillet lokaler til rådighed til resten af aftenen. Til middagen kunne vi nyde en udsøgt italiensk buffet middag, som blev krydret af foredrag af Allan (Michael Schumacher), Niels (Pan America) og Emmerich havde lavet en quiz, som gav selv de garvede Tifosis udfordringer. Det var helt igennem en fantastisk dag, og vi var heldige med vejret, som var høj sol fra en skyfri himmel dagen igennem.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test