MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Ferrari Racing Days på Nürburgring'' :  September 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Mille Miglia / Maranello 2010   (Maj 2010)

Mille Miglia 2010 var planlagt på den måde, at turen gik igennem Maranello – faktisk igennem Ferrrari’s hovedkontor/-bygning, så det var noget vi ikke ville gå glip af. Vi havde derfor planlagt en forlænget weekend for kunne være med til at overvære det. Det gik hen og blev en helt fantastisk tur, der bød på rigtig mange oplevelser!Fredag d. 7. maj ved middagstid tog vi flyet fra Billund mod Milano, hvor vi lejede en bil og køre til den forjættede by vi elsker – Maranello! Traditionen tro spiste vi aftensmad på Ristorante Montana, hvor man jo allerede kommer i Ferrari-humør pga. de mange Ferrari-ting, der er brugt som udsmykning. Lørdag var spækket med aktiviteter. En håndfuld af klubbens medlemmer havde købt billetter til rundvisning på selve fabrikken med dertilhørende frokost. Det var en kæmpe oplevelse, da man for alvor kom tæt på det hele. Selve produktionen, udstillingerne, Enzo’s hus mv. – ja, det hele var med. De fleste havde bestilt en eller flere køreture i 458, California, F430 Scuderia mv., så både lørdag og søndag var de fleste af turens deltagere ude og skyde en Ferrari af. Og så var der jo selve Mille Miglia, som dagen igennem bød på rigtig mange spændende biler. Der var alle de ”sædvanlige”, men derudover var der rigtig mange af de helt gamle modeller, som vi kun sjældent ser – og som for de flestes vedkommende slet ikke findes i DK. Turen gik hjem af igen mandag d. 10 – tak for en fantastisk tur!!


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test