MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''Imola 2004 - Madsen & Ko'' :  April 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Imola 2003 - Madsen & Ko   (April 2003)

Igen i år havde Christian, Madsen og Ko, arrangeret en tur til F1-løbet på Imola. Denne gang faldt det sammen med påsken, og vi var 5 fra klubben, der var med på turen. Vi tog afsted om torsdagen fra Århus, og der var så opsamling i Fredericia, inden turen for alvor gik sydover. Turen derned tog ca. 1 døgn, og fredag aften ankom vi til hotel "Green Park", der ligger ca. midt imellem Modena og Maranello. Nogle af deltagerne valgte at "slå lejr" på hotellet med en øl, men vi var nogle, der ikke kunne vente med Ferrari-oplevelserne. Vi startede derfor med en tur til Modena. Udover at blive snydt og bedraget af taxi-chaufføren, oplevede vi ikke det store derinde, dog var vi forbi en Ferrari-forhandler, der havde et par biler stående. Vi valgte derfor ret hurtigt at tage turen til Maranello, som allerede startede godt, idet vi betalte mindre for taxaen end vi gjorde til Modena … uagtet at turen, var dobbelt så lang.

Vi havde ikke været længe i Maranello, før vi så det, vi alle havde håbet/ventet på … nemlig Enzo'en. Vi var netop kommet udfra en Ferrari-shop, da den kom kørende fra "bagvejen" til fabrikken. Den havde fronten pakket ind i plastik, for at undgå stenslag, så det har formentlig været en testkørsel, inden bilen skulle til kunden eller forhandleren. Selvom vi befandt os i "Ferrari's hjemby", giver det stadig meget bevågenhed, når en bil som Enzo kommer kørende, og chaufføren var da heller ikke helt upåvirket af vores måben og paparazzi-lignende optræden, så da han drejede udfra sidevejen, gav han den noget pedal, så den lavede et par "lakridser" på vejen … og væk var den!! Resten af dagen gik med shopping i de mange Ferrari-butikker, og ellers brugte vi tid ved fabrikkens bagindgang, hvor der var en herlig trafik af mange nye Ferrarier.Hele lørdagen brugte vi også i Maranello. Den stod igen på shopping, og trods weekenden indtræden, var der stadig heftig aktivitet med fabrikken. Vi fik set 5-6 forskellige Enzo'er – deriblandt en gul! Sidst på dagen besøgte vi Ferrari Club Maranello, hvor vi med stor beundring kunne se deres flotte klublokaler, der var "tapetseret" med merchandise, billeder, modelbiler, 1:1 reservedele o.m.a. Præsidenten for klubben var tilstede også, og han var yderst imødekommende, og var tilsyneladende "bon-bon-kammerater" med Luca, Schumi, Todt osv., der var i hvert fald mange billeder af dem, hvor de stod sammen. Hvor langt vores præsident er på at opnå samme omgangskreds, vides ikke med sikkerhed ….
Om aftenen spiste vi på Restaurant Montana, hvor Ferrari-teamet inkl. Schumacher og Barrichello ofte spiser, når de er i byen. Det var utrolig lækker mad, i øvrigt til meget billige penge.

Så blev det søndag, og det var F1-dag. Vi tog tidligt afsted, og ankom til Imola-banen i god tid. Allerede fra morgenstunden summede hele byen af formel – og ikke mindst Ferrari. Det var meget tydeligt, at vi var i Ferrari's hjemland. Vi havde hørt rygter om, at Schumacher ikke var med, da hans mor var afgået ved døden dagen forinden, men det viste sig jo heldigvis, at han var med. F1-løbet var en stor oplevelse, i særdeleshed for os, der ikke havde prøvet det før. Mange startede uden ørepropper, men efter et par omgange, var det kun de helt garvede (eller halv-døve), der undlod at fylde ørerne med vat, propper osv. Schumacher vandt jo som bekendt løbet, og selvom han, grundet omstændighederne, ikke deltog i sejrs-ceremonien, var der efterfølgende stor jubel og glæde i hele byen.

Så gik turen hjemaf, og selvom turen synes meget længere end på vej derned, kom vi godt hjem, og der var stor enighed om, at det havde været en formidabel tur. Endnu engang en stor tak til Christian for en god og veltilrettelagt tur!


» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test