MENU
§ Forside
§ Klubinfo
§ Om Club di Fiorano
§ Samarbejdspartnere
§ Tour di Fiorano
§ FAQ

 Modelbiler
§ Collectors pride
§ Diamonds
§ Markedspladsen (22)

 Tifosi
§ Links (226)
§ Tifosi corner

 Login
 Bruger :
 
 Password :
 
   
» Glemt password?
 Tour di Fiorano
''FerrariDays of Denmark 2004'' :  Juni 2004
Tour di Fiorano

Her kan du læse om og se billeder fra ture og arrangementer, Club di Fiorano har arrangeret eller været en del af.Besøg hos Prestige Cars / Generalforsamling   (November 2007)

Den 17. november stod i Club di Fiorano´s tegn. Klubben havde aftalt mødested hos Klaus, i noget der må betegnes som klubbens flotteste Ferrari-værelse. Da alle var vel ankommet, blev der selvfølgelig snakket på livet løs. Der kørte Ferrari-film i baggrunden, og der kunne kigges på den meget imponerende samling. Klaus havde også fundet nogle nye biler frem, så der kunne komme lidt nyt med hjem. Der var også lavet god frokost, så alt i alt en hyggelig start på dagen.Efter besøget hos Klaus gik turen videre til Prestige Cars og Kaj Bertelsen, for de fleste nok bedre kendt som ”Kaffe Kaj”. Efter at være blevet budt velkommen af hans assistent Thomas, fik vi adgang til de hellige haller. Efter kort tid ankom Kaj, og begyndte at fortælle om historier fra hans spændende liv og historierne om de enkelte biler. En meget imponerende kælder. Der var historier om F40, 166 barchetta replica, Dino 246 GT, 250 GT Lusso, 512 BB og en enkelt F1 Lola/Ferrari T93/30, for at nævne nogen af de spændende biler. Også en spændende historie om deltagelse i Mille Miglia 1999 i den flotte Ferrari Biondetti Special.

Som om de gode historier ikke var god nok musik i vores ører, startede Kaj sin 360 Challenge Stradale - uuuhhh sådan en lyder godt. Da vi havde fået masser af gode historier og savlet over alle biler og Ferrari merchandise, regnede vi med, at det var det… men der var også lige en garage på den anden side af vejen.

Den er for ”fremmede” mærker minus en enkelt Ferrari (Christian´s). Der var en Rolls Royce, veteran biler , en ex-DTC-racer uden motor og en enkelt Alfa. Efter rundvisningen var der kaffe og kage, hvor vi sad og snakkede lidt, og Kaj fik af klubben overrakt et meget flot billede af far og søn (Kaj og Claus). Alt i alt en meget hyggelig eftermiddag hos Prestige Cars.

Så var tiden ved at nærme sig for general forsamling og julefrokost, som var slået sammen. Vi fandt vej til de lejede lokaler, og efter at have sat borde og stole op, var vi klar til lidt social Ferrari-hygge. Der blev sat flotte udstillingsbiler op, og der var samtidig lidt brugte biler, man kunne købe af hinanden. Der blev spist god julemad, og folk hyggede. Der var dog (hvis ikke nogen bemærkede det) 2 herrer, der burde have været med i ”Vild med Sang”. Ja, Allan og Søren, det er jer, vi tænker på… tak for de ”gode” sange og jeres egen form for underholdning :-)

Efter at have tilbragt en rigtig god dag sammen, begyndte folk at sige tak for en hyggelig dag. Det må betegnes som en rigtig hyggelig dag, som det altid er i klubben.
» Tilbage til Tour-oversigten «
Vi anbefaler ...


Skriv til Webmaster       Gør ClubDiFiorano.dk til din startside       Tilføj siden til dine favoritter       Udskriv denne side

This website has no affiliation with Ferrari S.p.A, Scuderia Ferrari Marlboro and/or Ferrari Idea S.A. whatsoever.
All copyrights, trademarks and logos belong to their respective owners© Webmaster Club di Fiorano 2005-2022
Test